На Львівщині з’явився новий напрямок сімейного відпочинку

11:45 13 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Управління туризму та курортів Львівської ОДА рекомендує новий напрямок відпочинку у Львівській області – Гологори.

Про це повідомили у вівторок, 13 серпня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Це мальовничий регіон низькогірського пасма в Перемишлянському та Золочівському районах Львівської області. Усупереч своїй назві, Гологори досить заліснені. Терени низькогір’я входять до Національного природнього парку «Північне Поділля» та «Романівського ландшафтного заказника», які славляться своїми пам’ятками природи: «Лиса Гора», «Гора Вапнярка», «Ліс під Трудовачем».

«Через свою рельєфну унікальність, в давнину регіон вдало сприяв в превентивній обороні Львова. Тут були збудовані замки в Свіржі, Золочеві, Поморянах», – поінформували також в облдержадміністрації.

Начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака зазначила: «Ми знаємо, що сьогодні потрібні нові напрямки для відкриття та подорожі зі сім’єю. Для дітей має бути і пізнавально, і смачно, і інтерактивно, і захоплююче. Підхоплюйте ідею нового сімейного маршруту від управління туризму та курортів ЛОДА та агентства подорожей до унікальних місць «Explorer Life».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів