На Львівщині визначилися переможці конкурсів проектів ГО й творчих спілок

12:15 21 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: скріншот фрагменту ілюстрації на сайті Львівської ОДА

48 проектів стали переможцями конкурсів серед громадських організацій, творчих спілок та національних товариств Львівщини, на реалізацію яким нададуть фінансову підтримку з обласного бюджету.

Про це повідомили у вівторок, 21 травня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Цьогоріч , на конкурси в департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА надійшла рекордна кількість заяв – понад 200. А 190 із яких взяли участь у відкритому публічному захисті».

«Цьогоріч фінансування збільшено, загальна сума у 2019 році на підтримку конкурсних пропозицій становить 800 000 гривень. На реалізацію мистецьких проектів серед ГО передбачено 400 000 гривень, проектів творчих спілок – 100 000 гривень, національних товариств – 300 000 гривень. За підсумками оцінювання конкурсних пропозицій, на засіданні конкурсної комісії, було затверджено перелік переможців», – поінформували також в облдержадміністрації також опублікували перелік переможців конкурсу проектів громадських організацій і творчих спілок.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів