На Львівщині відзначать добровольців Лицарськими хрестами

16:00 12 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У четвер, 14 березня, з нагоди Дня українського добровольця у Львівській національній філармонії відбудеться церемонія нагородження «Лицарський Хрест Добровольця Львівщини».

Про це повідомили у вівторок, 12 березня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Церемонія нагородження «Лицарський Хрест Добровольця» – захід національного рівня, на якому вшановують Добровольців з усієї України».

Режисер та ведуча Церемонії нагородження «Лицарський Хрест Добровольця» Оксана Тунік-Фриз зазначила: «Ця церемонія – чудова можливість для волонтерів, громадських активістів, представників влади та в цілому громади Львівщини висловити свою вдячність та шану Героям Добровольцям. Щиро запрошуємо долучитись до нашого заходу, адже спомини про Народних Героїв Добровольців мають закарбуватися в народній пам’яті назавжди».

«Відтак, під час заходу буде нагороджено 20 добровольців з Львівщини, 5 з яких вшановуються посмертно. Ордени загиблих Героїв, в межах заходу, отримають родини добровольців», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів