На Львівщині у громадському транспорті заборонена російська попса: пасажири поскаржаться на 112

18:34 25 січня 2022 р.

Фото до новини

Згідно з мораторієм на публічне використання російськомовного культурного продукту у Львівській області діє обмеження на використання аудіовізуальних творів російських артистів у громадському транспорті.

Управління транспорту та зв'язку Львівської ОДА, пише Dailylvuv.com, звернулося до перевізників Львівщини з проханням вжити заходів щодо недопущення випадків публічного використання аудіовізуальних творів російських артистів у громадському транспорті на території Львівської області.

Закликаємо мешканців Львівщини, в разі виявлення випадків використання російськомовного культурного продукту в громадському транспорті, одразу повідомляти про це на телефон «Гарячої лінії області» за номерами «112».

Нагадаємо, що є рішення Львівської обласної ради від 18 вересня 2018 року №745 «Про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області».

Це рішення депутатів намгалися оскаржити у судах, але Верховний Суд постановою від 15 серпня 2019 року визнав законним мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на Львівщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів