На Львівщині оголосили конкурс книговидавців

13:10 14 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: newday.kherson.ua

Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА відповідно до «Положення про проведення обласного мистецького конкурсу «Кращі книги Львівщини», оголосив конкурс на підтримку вітчизняного книговидання у Львівській області.

Про це повідомили в четвер, 14 березня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли: «Конкурс має на меті популяризацію та рекламну підтримку україномовної книжки, випущеної видавництвами та видавничими організаціями Львівщини. Початком конкурсу вважається 14 березня 2019 року».

«Конкурс триває 60 календарних днів з моменту його оголошення. Прийом заявок на участь у конкурсі здійснюється впродовж 30 календарних днів», – поінформували також облдержадміністрації.

«Для участі у конкурсі заявники подають за адресою «79008, Львів, вулиця Винниченка, 18, кабінет №402, департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації» такі документи – заяву на ім’я директора департаменту про включення до обласної програми підтримки українського книговидання на відповідний рік; реєстраційну картку встановленого зразка (додаток до «Положення…»);установчі документи учасника конкурсу, копію угоди з видавництвом (у разі потреби) та копію свідоцтва про внесення до Державного реєстру видавців, виготівників та книгорозповсюджувачів видавничої продукції;інші документи, що підтверджують право на видання (авторський договір, ліцензійний договір); детальний кошторис витрат на видання книжкової продукції; заповнена онлайн форма, що міститься за посиланням; один примірник видання, яке пропонується до участі в «Програмі…», – повідомили також облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів