На Львівщині оголосили конкурс друкованих ЗМІ

16:48 15 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Департамент внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації в рамках Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки оголосив обласний конкурс журналістики для редакцій друкованих ЗМІ «Четверта влада».

Про це повідомили в п’ятницю, 15 березня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Конкурс має на меті популяризацію та розвиток регіональної преси, розвиток громадянського та інформаційного суспільства, підтримки свободи слова, створення сприятливих та змагальних умов для покращення розвитку газет, надання додаткового фінансового стимулу для покращення роботи редакцій, створення змагальності та конкурентних умов для поліпшення якісного контенту місцевих друкованих засобів масової інформації, поліграфічного та дизайнерського оформлення видань. Переможцям конкурсу надається дотація з обласного бюджету».

«Початком конкурсу вважається 15 березня 2019 року. Прийом заявок на участь у конкурсі здійснюється протягом 30 календарних днів з моменту оголошення конкурсу. До участі в конкурсі допускаються редакції районних та міських друкованих засобів масової інформації Львівської області», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Конкурс проводиться за такими категоріями – краща місцева газета; найбільш резонансний соціально важливий цикл публікацій; кращий цикл журналістських розслідувань; кращий цикл публікацій, що показує приклади успішної роботи органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування; кращий цикл публікацій з історико-патріотичної тематики. На конкурс можуть бути подані роботи, опубліковані в місцевих засобах масової інформації Львівської області за попередні шість місяців з дати оголошення конкурсу матеріалу з обов’язковим зазначенням на них дати опублікування», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів