На Львівщині буде «Бабине літо»

12:48 19 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Яворівський національний природний парк традиційно організує Молодіжний фестиваль української туристичної пісні «Бабине літо», присвячений Всесвітньому дню туризму.

Про це повідомили в четвер, 19 вересня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Фестиваль відбудеться 28 вересня з метою розвитку туризму на природоохоронних територіях, збереження та формування екокультурного рівня молоді, популяризації української туристичної пісні, створення престижу та позитивного іміджу регіону Розточчя. Активну участь в цьому святі візьме студентська молодь навчальних закладів не тільки Львівщини, а й інших обласних центрів України».

«На фестивалі звучатимуть туристичні, українські народні та авторські пісні у виконанні студентів. Крім цього, учасники в жартівливій формі розповідатимуть бувальщини «Про студентське життя». У спільну співочу родину усіх об’єднають переспіви біля ватри під акордеон та гітару», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Цього року команди фестивалю оцінюватиме журі на чолі з Леонтієм Бебешком в народі Левко Дурко. Під час фестивалю відбудеться презентація навчальних закладів з метою ознайомлення учнівської молоді із напрямками підготовки за відповідними спеціальностями», – розповіли також в облдержадміністрації.
«Фестиваль розпочнеться о 12:00. Місце проведення – село Верещиця у Яворівському районі Львівської області. Під час заходу працюватимуть виїзні заклади харчування. До Верещиця від Янівського цвинтаря на вулиці Шевченка у Львові курсує громадський транспорт», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів