На конкурсі «Кращі книги Львівщини» представлені більше 400 видань

15:32 22 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У середу, 22 травня, у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва імені Романа Іваничука відбулось представлення книжкових видань, які подали видавництва Львівської області на конкурс «Кращі книги Львівщини».

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Впродовж тижня члени громадської ради з питань книговидання при департаменті внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації будуть ознайомлюватись із представленими виданнями та відбирати примірники для закупівлі. Вже другий рік поспіль у визначенні переліку видань що будуть закуплені в рамках конкурсу «Кращі книги Львівщини» громадськість області має можливість виявити свої преференції – проголосувавши за обрання книги».

«Книги будуть представлені для широкої громадськості до 29 травня у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва імені Романа Іваничука на площі Ринок, з 10.00 до 18.00. Закуплені книги передадуть для потреб громадських організацій, зокрема, волонтерських, які регулярно надають допомогу військовим і цивільним особам у зоні АТО, в госпіталі для поранених військовослужбовців, бібліотекам Львівської і східних областей України», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів