На Євромайдан завітав «революційний Миколай» (відео)

13:53 19 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Святковий подарунок отримала там у тому числі львів’янка Руслана Лижичко.


Відео: tsn.ua

Сьогодні, 19 грудня, минув рівно місяць відтоді, як Майдан Незалежності став Євромайданом. А свій черговий ранок га ньому його активісти зустріли разом з Русланою, яка виступала на його сцені.

Уночі ж туди прийшов революційний Миколай. Зі сцени Євромайдану дарували його активістам подарунки, а зокрема – волонтеру й співачці зі Львова Руслані Лижичко, яка отримала від мітингувальників паперового журавля.

Настрій на Майдані дуже веселий – люди танцювали та співали. На одному із пунктів обігріву пікетувальники зробили символічну кімнатку Миколая, куди можна віднести подарунки для тих волонтерів, які працюють.

Відтак мітингувальники запевняють, що такого святкування дня святого Миколая, який вони мали сьогодні, в їх житті у них ще не було. Про це повідомляє сьогодні, 19 грудня, «ТСН.ua».

Як інформував «Щоденний Львів», в четвер о 14.00 на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку у Львові – акція «Миколай для Євромайдану», готувалися до сьогоднішнього свята й на Євромайдані в Києві, де його також відзначають.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів