На фестивалі у Львові збиратимуть кошти на підтримку ветеранів АТО

11:15 16 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У суботу, 19 січня, з 11.00 до 19.00 у кінотеатрі «Lviv Film Center» на вулиці Володимира Великого (№14а) відбудеться благодійний фестиваль на підтримку ветеранів АТО, які отримали важкі поранення в українсько-російській війні та обмежені в пересуванні, проте мають велику мрію.

Про це повідомили в середу, 16 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Мета благодійного фестивалю – збір коштів для організації походу у гори ветеранів АТО різних груп інвалідності та консультації діючим військовим та ветеранам щодо розвитку власної справи й популяризація започаткування власного бізнесу серед ветеранів. Під час ярмарку відбудуться благодійний показ фільму «Позивний Бандерас» та аукціон, на якому можна буде придбати унікальні вироби зроблені ветеранами (сувеніри, прикраси, іграшки, одяг, предмети декору тощо), презентація книги про жінок на війні «Дівчата зрізають коси» Євгенії Подобної, консультація представника Львівського Центру надання допомоги УБД стосовно допомоги у відкритті власної справи й майстер-клас зі сальси»

«У суботу, 19 січня, з 14.00 до 19.00 працюватиме анімаційна зона для дітей учасників заходу (арена блейдів, плетіння канікалону у волосся, малювання та перегляд мультфільму) й частуватимуть наїдками волонтерської польової кухні. Кошти, виручені під час акцій забезпечать учасникам АТО на візках можливість здійснити мрію та піднятись в Карпатські гори чи побачити море», – поінформували також у ЛМР.

«Відкриття благодійного фестивалю – об 11.00 у кінотеатрі «Lviv Film Center» на вулиці Володимира Великого (№14а). Вхід на ярмарок – вільний. Вартість квитка в кінотеатр– 50 гривень (діти віком до семи років – безкоштовно)», – розповіли також у ЛМР.

«Проект «Veterans go», мета якого допомогти учасникам АТО на візках подорожувати і вести активний спосіб життя, та разом з цим, – це психологічна реабілітація воїнів, через допомогу побратиму. В партнерстві з «On3wheels» («На трьох колесах»), два роки поспіль вже були організованф 22 сходжень на різні точки українських Карпат за участю людей з інвалідністю. Наразі такий візок в Україні єдиний», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради

Програма благодійного фестивалю:

11.00 – Офіційне відкриття ярмарку

12.00 – Презентація книги про жінок на війні «Дівчата зрізають коси»

14.00 – Старт аукціону в кіно-залі для всіх бажаючих

15.00 – Безкоштовний майстер-клас із сальси

16.00– Консультації, частування та розмови з ветеранами

17.00 – Показ фільму «Позивний Бандерас» (16+)

19.00 – Завершення роботи зони для дітей та закриття ярмарку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів