На фестивалі «Ніч у Львові» вже побували близько семи тисяч відвідувачів

10:32 15 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, організатори фестивалю «Ніч у Львові» очікують, що загалом він збере більше 20 тисяч осіб.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 15 листопада, «Щоденному Львову», що заходи фестивалю «Ніч у Львові» вже відвідали близько семи тисяч відвідувачів. У повідомленні також зазначено:

«Загалом протягом 3 ночей організатори очікують більше 20 тисяч осіб. Відтак, ще сьогодні та завтра вночі музеї, храми, театри, та інші локації міста відкриті для екскурсій. Організатори фестивалю розповіли також:

«За першу ніч локації проекту відвідало близько 7 тисяч осіб. Сьогодні вночі з 19.00 до опівночі буде відкрито оглядовий майданчик на вежі храму Св. Ольги і Єлизавети, щогодини з 19.00 у дворику ратуші проходитиме вистава «Львів то є Львів» від театру «Воскресіння».

Починаючи з сьомої години вечора свої двері відкриють підземелля костелу Єзуїтів, а о 20.00 розпочинається екскурсія чудотворними іконами Львова «Дорога духу і добра». Вже вдруге будуть доступні для огляду Митрополичі палати у Соборі Св. Юра, оглянути їх та сам Собор можна буде з 21.00 години.

Ці та інші заходи чекатимуть відвідувачів проекту «Ніч у Львові». Деякі з заходів є платними, квитки можна придбати безпосередньо у закладах».

Програма заходів доступна на сайті: http://lviv.travel. Окрім цього організатори проекту створили мобільний додаток «Ніч у Львові», який можна завантажити на Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.nt.nightsinlviv&hl=ua

Зорієнтуватися в різноманітті заходів і не пропустити цікавого відвідувачам фестивалю допоможуть 80 волонтерів – в них можна буде отримати програму заходів і карту міста.  Нагадаємо, що протягом трьох ночей фестивалю рух громадського транспорту буде продовжено. Відтак, транспорт курсуватиме по своїх маршрутах до 00.30». 

Нагадаємо, що «ЩЛ» уже наводив програму фестивалю «Ніч у Львові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів