На благодійному концерті у Львові збирали гроші добровольчому батальйону «Айдар» (відео)

12:30 4 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.compagesБатальон-АЙДАР1430526587216353

Музиканти провели його в кафе після того, як до них звернувся один із бійців цього підрозділу.


Відео: Західна інформаційна корпорація

Західна інформаційна корпорація розповіла сьогодні, 4 липня, в повідомленні «Львівські музиканти збирають гроші для потреб батальйону «Айдар»:

«Вчора, 3 липня, в одному із львівських кафе відбувся благодійний концерт. За зароблені кошти планують пошити 180 розвантажувальних поясів для батальйону «Айдар», який зараз перебуває на Сході країни.

Про це повідомив журналіст перших західноукраїнських новин «Огляд дня» (щобудня о 21:00 на телеканалі ZIK) Роксолани Остап'юк під час прямого включення з благодійного концерту. Музиканти розповідають, що до них звернувся один з військовослужбовців, який попросив за допомогою благодійного концерту зібрати близько 6 тисяч гривень. 

Мовляв, саме стільки не вистарчає для пошиття розвантажувальних поясів, котрі потрібні воякам з батальйону «Айдар», що зараз перебувають на Сході країни. «Зараз усі активні українці об’єдналися навколо однієї спільної мети – підтримати українське військо. Ми вирішили своєю музикою зібрати людей і паралельно зібрати кошти на потреби бійців з батальйону «Айдар», – розповідає музикант Юрій Шивала».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів