Мистецькі колективи зі Львівщини презентували свою творчість на Сорочинському ярмарку

16:00 29 серпня 2018 р.

Фото до новини

На батьківщині Миколи Гоголя селі Великі Сорочинці в Полтавській області відбувся ювілейний двадцятий Національний Сорочинський ярмарок.

Про це повідомили в середу, 29 серпня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Сорочинський ярмарок – це унікальний виставка-ярмарок, який під відкритим небом щорічно збирає тисячі гостей з усіх куточків України. Участь у Сорочинському ярмарку брали колективи з різних куточків України, в тому числі і з Яворівщини – Народний аматорський колектив «Перекотиполе» та жіночий колектив «Калиновий цвіт», який отримав Диплом лауреата І ступеня Всеукраїнського фестивалю народної  творчості «Ярмаринка» на Національному Сорочинському ярмарку».

«Окрім того, участь у ярмарку взяли понад тисячу підприємств та підприємців, сотні майстрів народних промислів, близько півмільйона гостей, тисячі творчих колективів та відомі зіркові виконавці. На ярмарку проходили цікаві майстер-класи, грали українське весілля, «Сміються разом з Гоголем», святкували день народження. На садибі Хіврі виготовлявся унікальний коровай у вигляді карти України, який було присвячено 27-й річниці Незалежності нашої Держави і участь у виготовленні якого взяли усі охочі», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів