Музей запрошує львів’ян долучитись до опитування

16:15 23 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові відкриється «Музей міста», який буде працювати за принципом організації змінних виставок та розповідатиме відвідувачам про місто та його мешканців.

Про це повідомили в середу, 23 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Музей міста» буде сфокусований на дослідженні «характеру» міста, життя його мешканців, взаємозв’язків міського простору та людини і спільноти. Для дебютної виставки інституція проводить опитування про особливості дитинства у місті. Тому команда музею вмотивована творити виставки за підтримки та участі різних зацікавлених середовищ, зокрема – мешканців міста».

«Уже декілька місяців «Музей міста» працює над проектом створенням концепції дебютної виставки, відтак спілкування та збір ідей щодо теми майбутньої виставки є відкритим і різноформатним. Онлайн-опитування також стає хорошим інструментом для збору інформації, яка допоможе вдосконалити сценарій і концепт виставки», – поінформували також у міськраді.

«Ініціатори дослідження говорять про те, що результати опитування будуть використані для визначення напрямів подальших досліджень і максимальної деталізації змісту виставки. Важливо зрозуміти, що постійна взаємодія з потенційною аудиторією музею дозволяє дуже якісно створити контент та правильно відобразити формат виставки, яка однозначно буде цікавою і актуальною для відвідувачів», – розповіли також у міськраді.

«Головна ціль співпраці та залученності – правильне співставлення ключових ідей виставкового проекту з конкретними потребами тих, хто прийде в музей. Усі охочі можуть долучитися до опитування просто зараз. Анкета – за посиланням. Опитування є невід’ємною частиною проекту партисипативного створення концепту дебютної виставки музею і підтримується Українськи культурним фондом», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів