Модні сукні для літа 2020

17:04 15 липня 2020 р.

Фото до новини

Влітку жінки віддають перевагу не джинсам, а красивим та легким платтям. Цього року модними вважаються сукні з високими плечиками, моделі плісе, шовкові плаття. Також в тренді моделі максі, сукні з принтами квітів, легкий одяг з бавовни, вбрання з об'ємними рукавами.

Плісировані сукні

Такі модні сукні 2020 виглядають жіночно і красиво. Романтичні моделі плісе підійдуть жінкам, котрі прагнуть підкорювати чоловічі серця. Цей тренд високо оцінили модниці Парижу, Лондону, Мілану та інших міст. Вибір плісированих суконь досить різноманітний: асиметричні моделі, варіанти з пишними рукавами, вбрання з мереживом. Потрібно звернути увагу на моделі з бантами, а також на сукні довжини міді.

Шовкові плаття

Шовкові сукні не виходять з моди не перший сезон. Цього літа не будуть актуальними шовкові моделі з принтами, малюнками, декором. Модниці віддають перевагу монохромним шовковим сукням з незвичними деталями. Хорошим вибором стануть моделі асиметричного крою, одяг зі сміливими вирізами. Мінімалістичні сукні можна доповнювати брошками, поясами та іншими аксесуарами. 

Принти з квітами

Така сукня обов'язково повинна бути в гардеробі модниці. Красиві сукні з квітами допомагають створювати романтичні образи, підкорювати серця чоловіків. Цього літа дівчата знову обирають одяг з квітами. В моді плаття, які доповнені польовими, екзотичними чи садовими квітами. Принт може бути будь-який: від крупних бутонів троянд до дрібних квіточок.

Моделі з бавовни

Білі сукні з бавовни - одяг must-have. Білий колір ідеально підходить для спекотних літніх днів. Сукні з бавовни можна одягати на прогулянки, ділові зустрічі, походи в кінотеатри. Такі моделі добре поєднуються з різними аксесуарами: сумочками, капелюшками, поясами. Активістки streetstyle показують, як правильно потрібно стилізувати сукні з бавовни.

 

Об'ємні рукави

Влітку 2020 року в моді плаття з об'ємними рукавами. Можна купити сукню на будь-який смак в інтернет-магазині. Моделі з об'ємними рукавами мають різні дизайни, довжину, фактуру. Сукні з ефектними рукавами-буфами та "фонариками" обирають модниці з різних куточків світу.

Довжина максі

Довгі сукні знову залишаються в тренді. Жінки та дівчата віддають перевагу довгим, а не коротеньким платтям. Зірки streetstyle демонструють модні образи з довгими сукнями. Такий одяг доповнений квітковими та флористичними принтами, напівпрозорими воланами, легкими поясами. Довгі сукні дизайнери прикрашають комірцями, мереживом, об'ємними рукавами. В платтях довжини максі модниці не залишаються без уваги. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів