Міська рада закликає обласну не перереєстровувати Львівський музей історії релігії

18:00 3 січня 2020 р.

Львівський музей історії релігії

Львівський музей історії релігії
Фото: tvoemisto.tv

Львівська міськрада закликає обласну владу не перереєстровувати в інші насалені пункти заклади культури, які знаходяться у Львові.

Про це повідомили в п’ятницю, 3 січня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що, зокрема зараз мова йде про Львівський музей історії релігії.

Заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко зазначив: «Дуже дивна ситуація, коли установа культури, яка працює у самому серці Львова, перереєстровується в інше місто чи селище. Працівники музею мешкають, працюють, творять у Львові, а хтось тим і іншим незрозумілим рішенням робить повний абсурд».

«Окрім того 2020 рік є роком з фокусом на культуру, в рамках якого буде ряд грантових проектів, до якого долучатимуться не лише міські, а й різного рівня установи. Це дивно з кількох причин і здорового пояснення цьому немає», – зауважив також чиновник.

Як інформував «ЩЛ», у міськраді заявили керівництву держави та обласної ради щодо недопустимості перереєстрації лікарень, які розміщені і функціонують у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів