Лише три анонімні композитори зі Львова взяли участь у конкурсі імені Скорика

18:12 27 серпня 2021 р.

Фото до новини

Тридцять два композитори з шести міст подали 36 симфонічних партитур на Всеукраїнський композиторський конкурс імені Мирослава Скорика.

Конкурс організовує і проводить Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика у співпраці з департаментом з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА.

Оргкомітет Конкурсу опрацював всі подані заявки та інформує про те, що на конкурс подали 36 симфонічних партитур від 32 молодих українських композиторів з таких міст: Київ — 18 композиторів,  Харків — 4, Старобільськ — 1, Одеса — 5, Умань — 1, Львів — 3.

За умовами конкурсу кожен з учасників міг подати довільну кількість власних творів, однак кожна пропозиція повинна була бути оформлена окремо згідно з процедурою подання документів на конкурс та відповідати всім вимогам конкурсу.

Конкурс є анонімним, отже всі партитури повинні були бути подані без зазначення прізвища та імені композитора, натомість у них повинні бути вказані спеціальні символи: слово, словосполучення або цифровий код.

Усі 36 партитур подано на конкурс із дотриманням цим умов і їх передано на оцінювання міжнародному журі у складі: Євген Станкович (голова журі, композитор, Україна), Віктор Камінський (композитор, Україна), Олександр Щетинський (композитор, Україна), Богдан Сегін (композитор, Україна), Ірина Тукова (музикознавиця, Україна), Єжи Корновіч (композитор, Польща), Вінсент Козловський (композитор і дириґент, Польща).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів