Львів'яни знову зберуться на «Сніданки довіри»

11:00 19 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У суботу, 20 жовтня, о 12.00 на вулиці Староєврейській розпочнеться «Сніданок довіри».

У прес-службі Львівської міськради повідомили в п’ятницю, 19 жовтня: «Львів'яни знову зберуться на «Сніданок довіри», щоб сісти за спільний стіл, ділитися гарним настроєм і добрими думками. Ініціатива, започаткована у серпні цього року, продовжиться двома подіями на вихідних як частина практичної програми «Бієнале довіри» у Львові. У суботу, 20 жовтня, з 12.00 «Сніданок довіри» відбуватиметься на вулиці Староєврейській».
Організатори «Сніданку довіри» розповіли: «Це той нечастий випадок, коли ресторатори винесуть столи на вулицю і не матимуть нічого проти того, щоб люди приходили зі своїм. Відомі і не дуже львів'яни зійдуться за спільним столом, аби відчути, як це бути однією громадою».

«У неділю для «Сніданку довіри» двері відчинить «LEM Station». Сюди з 12.00 теж запрошують ділитися сніданками, проводити ранок з родинами і друзями, та будувати довіру між людьми, виходячи з-за своїх столів і зі своїх квартир», – поінформували також у міськраді.

«19-21 жовтня у рамках першого «Бієнале довіри» в Центрі Шептицького, «Lem Station» та інших локаціях відбудеться низка подій, присвячених довірі, де будуть і практичні заходи, і академічні, дискусійні та мистецькі інтервенції. Повна програма заходів опублікована за посиланням», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів