Львів’яни вшанують 23 серпня полеглих героїв

13:00 15 серпня 2018 р.

Фото до новини

У міськраді запевнили: «23 серпня, в День Державного Прапора України, у Львові вшанують світлу пам’ять новітніх Героїв України.

Про це повідомили в середу, 15 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Об 11.30 біля Меморіалу воїнам Української галицької армії на Личакові відбудеться віче за участю представників влади, духовенства та громадськості, а також урочисте покладання квітів. Панахидою вшанують пам’ять усіх, хто спочиває на полі почесних поховань №76 і №67, запалять лампадки на могилах Героїв, які загинули під час Революції Гідності. Також свічі пам’яті запалять на могилах генерала Сергія Кульчицького, полковника Андрія Соколенка та інших борців за волю України».

«Об 11.30 буде покладання квітів біля Меморіалу УГА, потім на полі, де спочивають учасники АТО, а також на полі, де спочили Герої Небесної Сотні. На заходи запрошені родини Героїв Небесної Сотні, родини учасників АТО, волонтери, львівські громадські організації, духовенство, а також учасники Революції Гідності. Передбачена спільна молитва і поминальне віче», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів