Львів’яни поважного віку розважатимуться в палаці

16:30 30 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку, який відзначають 1 жовтня, відбудеться для літніх дідусів та бабусь низка цікавих розважальних заходів.

Про це повідомили в понеділок, 30 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Цього року різноманітні атракції, концерти, спортивні змагання триватимуть упродовж усього тижня».

«3 жовтня у Львівському палаці мистецтв відбудеться захід «Бабусина скриня». Початок – о 12.00. Орієнтовна кількість запрошених – 70», – поінформували також у міськраді.

«У програмі заходу – виступ дизайнера жіночих та чоловічих прикрас, етнографа, галериста, громадського діяча, колекціонера стародавнього українського одягу зі всієї України Роксоляни Шимчук на тему «Етнічні особливості національного одягу України»; виступ студентки Львівського коледжу індустрії моди Галини Лучишин з презентацією проекту «Поєднання старовинних елементів одягу з сучасними моделями»; виступ хору «Львівська дефіляда» Львівського міського територіального центру; виступ підопічних терцентру з демонстрацією старовинного одягу; музичний супровід бандуристів з ЦДТ «Веселка», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів