Львів’яни й тернополяни співають «Щедрик» в електричках (відео)

16:49 5 січня 2014 р.

26 жовтня 2013 року більше 600 львів'ян встановили рекорд одночасного виконання «Щедрика».

26 жовтня 2013 року більше 600 львів'ян встановили рекорд одночасного виконання «Щедрика».
Фото: afishalviv.net

А 8 січня великий хоровий флеш-моб відбудеться біля «головної ялинки» найбільшого міста Західної України.


Відео: andygo Lviv

У відеохостингу «YouTube» розміщено відео флеш-мобу, проведеного в електричці «Львів-Тернопіль» десяткамии пасажирів, якої хором заспівали у ній «Щедрик» – відому у всьому світі під назвою «Колядка дзвонів» величальну українську народну пісню в обробці композитора Миколи Леонтовича, котру виконують під Новий рік і на Йордан у Щедрий Вечір.

А 8 січня о 17:00 біля головної міської ялинки найбільшого міста Західної України відбудеться хоровий флеш-моб «Львів колядує». Під час нього вертепи, творчі колективи міста та звіздарі під керівництвом співачки Оксани Мухи й ведучої Фестивалю вертепів Софії Федини одночасно заколядують, вітаючи Львів та усю країну з Різдвом Христовим.

Після хорового флеш-мобу на львів’ян та гостей міста чекає етновечірка просто неба з виступами музичних гуртів, різноманітними конкурсами та народними забавами. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Як інформував «ЩЛ», столична газета запрошує на Різдвяні свята до Львова, 5 та 7 січня щогодини зі 17:00 до 22:00 у дворику Львівської Ратуші – вистава «Коли ангели спускаються на землю» театру «Воскресіння», на проспекті Свободи триває виставка льодових скульптур, а на фотовиставці «Різдвяне диво в об'єктиві» у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла демонструють світлини дітей-сиріт і їхніх наставників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів