Львів’яни долучилися до всесвітнього флешмобу

17:00 21 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 21 березня, перед входом у Ратушу відкрили фотовиставку про «сонячних» людей «Коли сонце всередині».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Соціальний фотопроект покликаний передати емоції та красу десяти непересічних особистостей, віком від 3-х до 30-ти років, різних за характером, уявленнями, проте відкритих до експериментів. Ініціатором та автором світлин стала фотограф Марта Сирко».

Марта Сирко зазначила: «Для мене це вже другий соціальний проект із містом. Це було незвично, важко, але дуже цікаво. Для себе я зрозуміла, що для таких проектів потрібно більше простору, бо моделі були активними та рухливими. Однак, це мої перші спроби таких фотопроектів. Надалі збираюсь більше працювати у цьому напрямку».

«До флешмобу місто підготувало не лише фотопроект та соціальну рекламу на білбордах, а й тематичні сувеніри (різнокольорові шкарпетки). Тематичні сувеніри – розпаровані по кольору шкарпетки із промоційним логотипом міста та його патернами, розроблені відділом промоції міста, та виготовлені відомим львівським брендом «Dodo Socks», – поінформували також у ЛМР.

Заступник начальника відділу промоції Львівської міської ради Ольга Бачинська розповіла: «Ми вирішили ризикнути, і замовили жовто-зелені та блакитно-бузкові шкарпетки. Сьогодні важливий день, який стосується людей із синдромом Дауна, а от за два тижні світ одягнеться у блакитне, щоб поширювати інформацію про проблему аутизму. Додам лише, велике дякую виробнику, який доводить, що соціально відповідальний бізнес не лише існує, а й активно діє».

«Більшу половину тиражу з 22 березня до 2 квітня планують передати громадським організаціям, які працюють з інклюзивною темою. Решту протягом року отримуватимуть ті люди, які досягли певних результатів у проектах, які стосуються теми інклюзії», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів