Львів’яни долучаться до «Global Service Jam»

17:48 13 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: planet.globalservicejam.org

29-31 березня Львів уперше стане частиною міжнародного джему «Global Service Jam», в якому беруть участь понад 40 країн світу.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «29 березня у навчальному закладі «Школа Дружня До Дитини» на вулиці Довженка, 12 зберуться люди, що захоплюються дизайн-мисленням та сервіс-дизайном. Ця подія створена для усіх, хто захоплюється інноваціями, новими підходами до пошуку рішень».

«Джем – це створення реальних прототипів за тематикою, що оголошується одночасно у всіх країнах світу, а саме 29 березня, і власне творчий підхід для пошуку рішення орієнтованого на споживача називається дизайн-мислення», – поінформували також у ЛМР.

Організаторка джему у Львові, директорка «Школа Дружня до Дитини» Маргарита Калюжна, зазначила: «Ми запрошуємо підприємців, дизайнерів, маркетологів, представників соціально-культурного сектору та творчих професій, студентів, школярів разом з наставниками, а також усіх, кому цікаво дізнатися більше про дизайн-мислення».

«Global Service Jam – міжнародний рух і хакатон, який вже понад сім років поспіль об’єднує людей з цілого світу навколо ідеї використання методології дизайн-мислення — для проектування інноваційних процесів, сервісів, продуктів і послуг. В один і той же час, на два дні, в різних містах планети збираються незнайомці – щоб спільно на визначену тему шукати (і знайти!) якісно нові рішення актуальних проблем сучасного світу», – розповіли також у ЛМР.

«До організації заходу долучається проект «Lviv Open Lab» – міський простір інноваційної освіти, що відкриється для школярів міста у 2019 році на проспекті Червоної Калини, 58. Зараз відбувається реконструкція приміщень і вже незабаром для мешканців стануть доступними комфортна бібліотека, лекторій, лабораторії, майстерня по роботі з деревом», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів