Львів’яни долучаться до фестивалю «Вітер На-Дії»

14:28 10 серпня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: скріншот з «YouTube»

Голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся з головою Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ – отцем Ростиславом Пендюком.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Під час зустрічі обговорили організаційні моменти підготовки та проведення Третього всеукраїнського Фестивалю «Вітер На-Дії». Один із найбільших християнських фестивалів України відбудеться 16 вересня у центрі Шептицього УКУ».

«Цього року організатори очікують близько п’яти тисяч учасників, зокрема молодь з усієї України. Організовує фестиваль Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ разом із Українським католицьким університетом за підтримки Львівської облдержадміністрації. Формат цьогорічного фестивалю суттєво відрізнятиметься від попередніх», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Упродовж дня учасникам запропонують п’ять майданчиків (інтелектуальний, театрально-мистецький, духовний, музично-творчий, спортивний), які зберуть кілька десятків спікерів. Це, зокрема, відомі блогери,  священики, волонтери, мандрівники, стартапери, соціальні підприємці, митці, спортсмени. З докладнішою програмою фестивалю, яка постійно доповнюється, можна ознайомитись на сайті «Vnd.in.ua», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Розпочнеться фестиваль літургією у храмі Святої Софії – Премудрості Божої, а завершиться масштабним вечірнім концертом за участі гуртів «Беz Обмежень» і «Kerygma Project». Організатори готують безліч сюрпризів для учасників. Зокрема, серед зареєстрованих учасників розіграють путівку на «Світовий день молоді» у Панамі. Зареєструватись можна за посиланням», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів