«Львівський Легіон патріотів» організував відпочинок дітей учасників АТО в Карпатах (відео)

12:40 26 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Діти військовослужбовців провели сім позитивних днів у таборі відпочинку «Спеціальна місія».

10 дітей військовослужбовців учасників АТО Навчального центру Національної гвардії України відпочили у Карпатах. Захід став чудовою можливістю для дітей відпочити від напружених шкільних занять та одержати безліч позитивних емоцій.

Інціаторами їх відпочинку виступив «Львівський Легіон патріотів». Діти віком від 13-16 років провели сім днів у таборі відпочинку «Спеціальна місія» в селі Пселипець Міжгірського району Закарпатської області.

Окрім відпочинку вони отримали чимало нових знань та навичок. Тренери, курсанти військових закладів та священики взяли участь у вихованні дітей.

З малечею провели заняття по розбиранню та збиранню автомата, ознайомили з топографічними картами, навчили орієнтувантись на місцевості. Окрім того провели багато цікавих конкурсів та екскурсій. Дітки побували на озері Синевир, водопаді «Шепіт», скансенсі «Старе Село».

Всі учасники отримали безліч позитивних вражень та чимало приємних спогадів. В Карпатах вони зустрілися з однолітками з Маріуполя, Донецька, Запоріжжя, Києва. Табір згуртував та об’єднав маленьких патріотів з різних регіонів. По завершенні діточки прощались з друзями зі сльозами на очах.

Про це повідомили сьогодні, 26 червня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів