Львівські студенти ініціювали доброчинний театральний марафон

17:15 30 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: day.kyiv.ua

Молоді театрали збиратимуть у Львові кошти на підтримку колеги – заньківчанина Олеся Федорченка.

Про це повідомили в четвер, 30 травня, в київському часописі «День», де також розповіли: «Доброчинний театральний марафон «А я вірю!» ініціюють студенти ІІІ курсу факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка. Акція триватиме шість днів – упродовж 4-9 червня відбудуться вистави  «Ромео та Джульєтта» (4 і 5 червня), «Як наші предки реготали» (6 червня), «Сестри Річинські» (7 червня), «І повіє огонь новий…» (8 червня) та «…і сад зацвів» (9 червня).

«Вхід на всі покази, а вони пройдуть на камерній сцені Театру Заньковецької, також – у львівському Палаці мистецтв і у Народному домі у Кам’янці-Бузькій, – вільний. У залах, де відбуватимуться вистави, стоятиме скринька, а отже всі охочі зможуть долучитися до доброчинності», – поінформували також у часописі.

«Актору Олесю Федорченку – 35 років. 15 липня 2018 року Олесь потрапив у ДТП, зазнав дуже сильних травм – акторові ампутували ногу. Переніс кілька важких операцій і мріє про те, щоби повернутися у професію», – розповіли також у часописі.
«Це вже не перша акція колег на підтримку Олеся. У листопаді у Театрі Заньковецької пройшла доброчинна моно-вистава «Момент кохання» за участю чинного міністра культури, народного артиста України Євгена Нищука. Виторг від продажу квитків скерували на реабілітацію Федорченка-молодшого», – повідомили також у часописі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів