Львівські пластуни запрошують допомогти святому Миколаю з подарунками для воїнів на передовій

17:38 10 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, смаколики слід приносити до 18 грудня у Пластову домівку на вулиці Шептицьких, 16 (2-й поверх).

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 10 грудня, «Щоденному Львову», пластуни запрошують допомогти святому Миколаю з подарунками для воїнів на передовій. У повідомленні також конкретизують:

«Усі охочі можуть долучитись та зробити хорошу справу. Солодкі дарунки слід приносити у Пластову домівку на вул. Шептицьких, 16, з понеділка до п’ятниці, з 18:00 до 20:30, на 2-му поверсі.

Збір смаколиків триватиме до 18 грудня.  Організатори благодійної акції також зазначили:

«Чи любиш ти отримувати подарунки від Миколая? Чи любиш ти їх розпаковувати, знаходити різноманітні вишукані смаколики, солодощі та несподівано цікаві речі?  

Звісно, що всі люблять цю урочисту мить, коли відкривається дарунок від Святого Миколая і там все для ласування.  А чи приносить тобі задоволення робити подарунки іншим, бачити, як їх з вдячністю отримують, відкривають і поринають очима у подарункові солодощі? 

То ж якщо так, то долучайся до Пластунів Львівської Станиці, які зараз пакують понад 150 подарунків не тільки для дітей з інтернату у м. Сколе, але й стали допомагати святому Миколаєві підібрати солодкі дарунки для наших українських військових, які обороняють нас і Україну на сході.  Саму акцію зі збору солодких подарунків для українських воїнів організували пластуни з куреня Чорноморців і Чорноморських хвильок.  

Зробити це надзвичайно легко. Треба лиш відмовитись від смаколиків для себе, а придбати, скільки можуть дозволити вам фінанси, щось із таких ласощів для воїнів: халва фасована, шоколадки, горіхи, цукерки, курага, чорнослив, родзинки, арахіс, інші види сухофруктів та солодощів. 

Спаковані пакетики (добре, якби це був пакетик на замочок) приносити у Пластову домівку на вул. Шептицьких, 16, з понеділка до п’ятниці з 18:00 год. до 20:30 год. на 2 поверсі. Збір смаколиків триватиме до 18 грудня». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів