Львівські гуртківці підготували для Миколая цікаву програму

16:21 20 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: biblioteka18.blogspot.com

Зокрема, завтра на Чудотворця з нетерпінням очікують юні каратисти.

Сьогодні, 20 грудня, свято Миколая – в гуртківців Дитячих клубів Галицького району. Дітвора представляє в клубі «Орієнтир» на вулиці Огієнка, 18 сценку «Іде святий Миколай» та спеціально підготовлені танцювальні й вокальні номери, вікторини, веселі конкурси та солодке частування. Директор Дитячих клубів Галицького району Олена Горпинюк розповіла також:

«Ще з початку грудня в наших клубах панує святковий настрій. Адже всі заняття були присвячені зимовим святам й підготуванню до зустрічі з Миколаєм. Наші вихованці дуже старалися, й діти з кожного гуртка поставили міні-сценки на Свято Миколая».

Натомість у вихованців секції карате «Бадьорість» свято Миколая буде в суботу, 21 грудня, в клубі «Срібна Ракетка» на вулиці Тютюнників, 49. У сценарії проведення цього заходу – конкурси, естафети, вікторини, змагання з карате, солодкі подарунки, а також виступи з новими танцювальними номерами від гуртка «Веселка» з клубу «Орієнтир». Початок святкування – о 10.00.

А вчора, 19 грудня, в клубі «Ровесник» на вулиці Ліста, 2 відкрилася виставка ікон Святого Миколая, створених дітьми-учасниками Школи іконопису. Більше інформації про свята й гуртки Дитячих клубів Львова можна отримати за номером телефону 261-68-48.

Як інформував «ЩЛ», у Львові триває акція «Святий Миколай у кожну домівку», а сьогодні святим Миколаєм заплановано відвідини дитячого притулку СусД ЛОДА й прийомних сімей Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів