Львівська міськрада оприлюднила програму святкувань Дня Незалежності України

10:20 21 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У ЛМР запевнили: «Ключовим заходом на День Незалежності буде відеомапінг на Ратуші».

Директор департаменту розвитку ЛМР зазначила Наталія Бунда повідомила у вівторок, 21 серпня: «Цього року ми святкуємо 27 річницю Незалежності нашої країни. І з нагоди цього в місті буде дуже багато заходів. Заходи будуть проводитися по всьому місту, в різних районах».

«З 19 до 24 серпня буде ІІІ Міжнародний фестиваль Параджанова на Левандівці у культурно-мистецькому центрі «Супутник», де буде організовано різноманітні лекції, дискусії, майстер-класи для дітей та дорослих, буде проведено заключний концерт до Дня Незалежності. А з 22 до 26 серпня центр міста порине у Міжнародний фольклорний фестиваль «Етновир». До міста приїдуть колективи з різних країн, які будуть презентувати свою культуру, танці та кухню», – поінформувала також Наталія Бунда.

«У нашому Міському палаці культури імені Гната Хоткевича впродовждвох днів будуть заходи, де будуть обговорювати, що незалежність означає для кожного з нас, власне, буде презентовано виставу театру «Domus» «Метелики вільні». Окрім того, будуть проводитися різноманітні концерти, майстер-класи», – розповіла також директор департаменту розвитку ЛМР.

«Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького запрошує на благодійний захід «Захиснику – слава!». Оперний театр буде відкривати свій театральний сезон театралізованим дійством на площі перед театром», – повідомила також Наталія Бунда.

«Триває Міжнародний фестиваль «Музика в старому Львові». Тому на різних локаціях і в храмах, на відкритих майданчиках можна почути колективи не тільки з України, а і з Польщі», – поінформувала також директор департаменту розвитку ЛМР.

«Ключовим заходом на День Незалежності буде відеомапінг на Ратуші о 22.00, де буде відтворена історія державотворення та роль людей у творенні нашої Незалежності. А 25 серпня о 22.00 вперше буде відеомапінг «Обличчя Незалежності» на фасаді храму Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові», – розповіла також Наталія Бунда.

Про це повідомили у вівторок, 21 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також опублікували програму святкувань Дня Незалежності України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів