«Lviv Fashion Week» триватиме чотири дні

11:45 30 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

10-13 жовтня на вулиці Старознесенській (№№24-26) відбудеться «Lviv Fashion Week SS 2020», основною локацією якого стане «FESTrepublic».

Про це повідомили в понеділок, 30 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Програма осіннього тижня обіцяє бути насиченою, різноманітною та навіть несподіваною. Незвичний і яскравий експеримент міжсекторальної співпраці,який поєднає шанувальників музичного мистецтва та індустрії моди – «Lviv Orchestra Fashion» відкриватиме 24 сезон Львівського тижня моди, покази якого розпочнуться 10 жовтня у «Fest Republic».

«Проєкт Lviv Orchestra Fashion» – це презентація нової колекції SS 2020 бренду «Marta Wachholz» у супроводі симфонічного оркестру «INSO-Lviv», спеціально для якої симфонічну сюїту на теми відомих українських народних пісень створив композитор, музичний продюсер та член НСКУ Іван Небесний», – поінформували також у міськраді.

«Традиційно «Lviv Fashion Week» підтримує молодих дизайнерів. Цього сезону організатори підготували одразу два конкурсні проекти – «Lviv Fashion Week for Eco» (конкурс серед дизайнерів на найкращу екоспрямовану колекцію) та «Future Fashion Generation» (конкурс з відбору найцікавіших і найперспективніших колекцій дизайнерів-початківців та молодих брендів», – розповіли також у міськраді.

«Переможцем екологічної програми для українських дизайнерів «Lviv Fashion Week for Eco» стала Олена Лазоренко (бренд «Oppido»), яка отримає нагороду – виготовлення колекції, її фотозйомку та представлення на «Lviv Fashion Week SS 2020» коштом організатора», – повідомили також у міськраді.

«Програма охоплювала п’ятиденну навчальну частину і конкурс серед учасників на найкращу екоспрямовану колекцію. У «Lviv Fashion Week for Eco» взяли участь 36 дизайнерів з різних регіонів України», – поінформували також у міськраді.

«Переможцями конкурсу Future Fashion Generation стали молоді бренди. Їх колекції будуть презентовані 10-13 жовтня», – розповіли також у міськраді.

«У центрі уваги «Lviv Fashion Week SS 2020» – «sustainable fashion». У межах осіннього тижня моди реалізовуються три екологічні проєкти, метою яких є популяризувати «sustainable fashion» серед дизайнерів та споживачів, продемонструвати, що екотема – це якісно, трендово та перспективно, активізувати екоактивності у роботі українських дизайнерів», – повідомили також у міськраді.

«Окрім екологічної програми для дизайнерів «Lviv Fashion Week for Eco», на території основної локації «Fest Republic» діятиме простір екологічного мислення «Green Space» – з декоративно-технічним оформленням на екотематику, який міститиме інформаційну, мистецьку та візуальну складову, з метою підвищення рівня екосвідомості громадськості. Тт передбачені окремі тематичні лекції, зустрічі, дискусії», – поінформували також у міськраді.

«Fashion Revolution. The future of textiles» – виставка, яка висвітлює основні виклики fashion-індустрії та демонструє шведські шляхи вирішення й ініціативи для формування більш sustainable системи в моді. Організатори – Шведський Інститут, посольство Швеції у партнерстві з «Lviv Fashion Week», – розповіли також у міськраді.

«Виставка «Fashion Revolution. The future of textiles» діятиме 11-13 жовтня на території основної локації Fest Republic. У межах виставки 11 жовтня, відбудеться круглий стіл «Fast Fashion versus Slow Fashion», – повідомили також у міськраді.

«Проєкт «Diversity you» має на меті привернути увагу до питання мінливості та різноманітності поняття краси у світі моди, спровокувати соціум до обговорень та створити інформаційний розголос навколо теми, що є однією з провідних трендів сучасності і є логічним продовженням дискусій навколо понять глобалізації та толерантності у сучасному світі. В основі проєкту «Diversity you» – дві фотосесії, над якими працювали стилісти Олена Болдирєва та Ігор Степаник, фотографи Андрій Гончаренко та Марта Сирко», – розповіли також у міськраді

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів