Леді в брюках: вивчаємо нову колекцію Dressa

13:39 29 жовтня 2020 р.

Фото до новини

.

Стильні, зухвалі, агресивні, романтичні: брюки жіночі назавжди оселилися в нашому гардеробі і поступово витісняють з шаф дівочі спідниці і сукні. На що звернути увагу в новій колекції інтернет-магазину Dressa - найбільшої майданчику жіночого одягу і взуття кращих українських брендів?

Укорочені брюки

Must-have осінньо-весняного сезону, ідеально виглядають з туфлями-човниками. Стилісти пропонують в сонячні дні вибирати цікаві варіації класичних брюк з довжиною трохи вище щиколотки ніжних пильно-рожевих, жовтих, бежевих, блакитних відтінків.

Для офісу хороші винні, темно-пурпурові, теракотові, темно-зелені, сині, темно-жовті кольори. Залежно від комплекції вибирайте завужені дудочки в смужку з завищеною талією і поясом-бантом або широкі кюлоти. Знову в моду повернулися відвороти по низу штанини.

 

Без застібки

Замість блискавок і гудзиків пані вважають за краще штани в кежуал-стилі з м'якого трикотажу на широкій резинці і напівспортивні джоггер з вузькою манжетою у щиколотки. Гумка з боків доповнює моделі класичного крою з високою посадкою, зручні для роботи і водіння автомобіля.

Цікаво виглядають моделі:

      з широкою вставкою-лампасом;

      широкі штани в клітинку, смужку, з дрібним принтом,

      білосніжні штани з вельвету;

      обтягуючі ногу моделі на кулісці.

 

Акценти

Для шопінгу та екскурсій добре підійдуть брюки-карго з накладними кишенями на штанинах.

Модна прикраса класичних брюк з тонкої тканини: пояс-бант, виконаний з тканини основи.

Власницям широких талій варто звернути увагу на чорно-білу модель з еластичним поясом і підібраним в тон ременем.

Є невеликий животик - оціните брюки-банани з м'якими широкими складками.

У моду повернулася штучна шкіра, тканини з ефектом металік і вельвет. М'яка затишна тканину в оксамитовий рубчик дуже комфортна і виглядає аристократично.

 

Знижки на літню колекцію

Будемо сподіватися, що наступне літо ми проведемо в романтичних прогулянках по Старій Європі, з посиденьками в середземноморських кафе і чудовим шопінгом в аутлетах. Готуватися до поїздки варто вже зараз. Зверніть увагу на трендові моделі в білій і пудровий гамі, блідо-блакитні і м'ятні штани з натуральних тканин. Все це буде носиться. А зараз продається з відмінними знижками.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів