Курсанти львівської Академії сухопутних військ вшанували Тараса Шевченка спільно зі заньківчанами

17:58 9 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили в понеділок у прес-службі Міноборони, сьогодні, 9 березня, в гості до курсантів і мобілізованих офіцерів, які зараз проходять навчання в Академії сухопутних військ, завітав колектив Національного академічного Українського драматичного театру імені Марії Заньковецької.

«Сьогодні, 9 березня, у Львові в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулися урочистості з нагоди Шевченківських днів», – повідомили в понеділок в прес-службі Міністерства оборони України, конкретизуючи при цьому:

«Святкування розпочалося з театральної вистави за мотивами творів Кобзаря, яка відбулася за сприяння департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації. У гості до курсантів та мобілізованих офіцерів, які зараз проходять навчання в Академії, завітав колектив Національного академічного Українського драматичного театру імені Марії Заньковецької.

На суд глядачів заньківчани представили виставу «Катерина», поставлену молодим талановитим режисером Богданом Ревкевичем і вже відзначену не на одному міжнародному театральному фестивалі. Зал академічного клубу, розрахований на 500 місць, був заповнений повністю.

На сцені шестеро артисток зачаровували присутніх містерією поезії, співу та світлових ефектів. По завершенні дійства вдячна публіка влаштувала митцям овацію, а представники керівництва Академії вручили артистам квіти і пам’ятні дипломи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів