Кондитерські інструменти – допомога кондитерів

08:51 21 лютого 2020 р.

Фото до новини

Поради щодо вибору кондитерського інвентаря.

Останнім часом в Україні власники закладів громадського харчування і майстри, що займаються кулінарною справою вдома, все частіше виявляють бажання придбати професійні матеріали кондитерський інвентар в інтернет-магазині.

Цей підхід є доцільним через такіі міркування:

- завдяки онлайн каталогам легко знайти потрібні товари і зробити вибір.

- інтернет-магазин встановлює знижені ціни, завдяки тому що не потрібно платити за оренду приміщень і витрачати кошти на зарплатню чисельного штату співробітників.

Таким чином, в Тортіно створені максимально вигідні умови для здійснення покупки якісних сертифікованих інструментів, необхідних для вашого успішного розвитку в сфері кулінарії.

Від якості робочих інструментів залежать такі фактори:

- зниження витрат на "невдалі" кулінарні експерименти;

- підвищення продуктивності роботи кондитера;

технологія виробництва тортів і випічки стає досконалим і відпрацьованим процесом.

Види інструментів

Якщо знати, що саме потрібно купити, виявиться, що все не настільки проблематично, як здається спочатку. Інакше існує ризик того, що більшість коштів буде витрачено на помилки, ніж на інструмент. Щоб не допустити цього, перегляньте приблизний перелік базового кондитерського інвентарю, за допомогою якого ви зможете майстерно готувати мастику, створювати бісквітні торти і якісний зефір, ліпити фігурки та елементи декору виробів:

- форми та кільця для випічки, молди;

- сито для борошна;

- дошки, качалки для розкочування тіста;

- кондитерські ножі;

- миски, вінчик, міксер;

- стеки, скребки, шпателі, лопатки, насадки, пензлики;

- вирубки, плунжера;

- кондитерські мішки;

- струна для нарізання бісквіта;

- мати для моделювання;

- килимок для розкочування мастики, текстурні килимки та качалки;

- підставка під торт, що обертається;

- електронні ваги;

- кулінарний термометр.

 

Поради щодо вибору кондитерського інвентаря

Жоден майстер “солодкої кулінарії” не може працювати без кондитерської вирубки. Каталог Тортіно представляє широкий асортимент вирубок, які відрізняються за формою та розмірами. Обираючи, перше, на що потрібно звертати увагу; для чого ви будете використовувати інструменти. Якщо метою є виготовлення домашніх пряників, печива і фігурок або квітів для тортів, можна обмежитися маленькими вирубками. Для професійної випічки в арсеналі повинні бути інструменти різноманітних розмірів. Вирубки в формі цифр і букв дозволять готувати святкову випічку (наприклад, з написом “З днем народження”).

Обов’язково придбайте великий широкий зубчастий шпатель і пару лопаток, велику і маленьку. За допомогою фігурних скребків можна кількома рухами красиво оформити боки торта. До речі, в роботі зручно користуватися звичайними силіконовими лопатками, вони чудово збирають мастику, тісто або крем зі стінок посуду.

Вибираючи зручну скалку, ви повинні розуміти, що сучасні кухонні качалки відрізняються за матеріалами, формою і функціональністю від тих, якими розкочували тісто на пироги та вареники ще десять років тому. Для зменшення витрат фізичної сили при розкочуванні мастики навіть винайшли текстуровані качалки з водою всередині, змінюючи кількість якої, легко регулювати вагу інструмента.

Перед майстрами кулінарії завжди стоїть вибір: спиратися на власний досвід декору чи скористатися новими можливостями для солодких експериментів, але використання якісного інструменту принаймні не завадить справі. На сайті Тортіно представлений широкий асортимент різноманітних товарів для полегшення нелегкої праці кондитера.

Наша адреса: Україна, м. Львів, вул. В. Великого, 22.

Телефонуйте 050 288 84 00.

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів