«Французька весна» розпочнеться у Львові вшістнадцяте

17:32 18 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

У середу, 20 березня, у Львові розпочнеться вже шістнадцятий фестиваль французької культури – «Французька весна», яка здивує львів’ян новими культурними та мистецькими проектами, не змінюючи при цьому своєї традиційної концепції свята.

Про це повідомили в понеділок, 18 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Шістнадцята «Французька Весна» розпочнеться 20 березня із унікального показу моди знаменитої французької дизайнерки Ізабель Тош у музейно-культурному комплексі пивної історії «Львіварня». Фестиваль «Французька весна» триватиме у Львові протягом березня-квітня, кульмінацією свята стане виступ та музичний перформанс французького діджея» DJ Nelson» у «!FESTrepublic» 30 квітня».

«Цього року в рамках «Французької весни» львів’яни зможуть відвідати не лише мистецькі зустрічі із українськими та французькими митцями, але й цікаві лекції, пов’язані із франко-українською культурою. Окрім цього, містяни матимуть змогу прогулятись історичними місцями Львова, котрі зберегли французьку історію, побувати на чудових спектаклях від французьких та українських театрів, послухати доброго джазу в улюбленій «Дзизі», ще більше насолодитись класичною музикою у Львівській філармонії, віднайти подих французького мистецтва у виставках та по-справжньому відчути дух Франції у місті Лева», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів