Фестиваль здорового способу життя пройде у Львові вп'яте

17:32 3 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

19-20 жовтня на стадіоні «Арена Львів» вже вп'яте відбудеться «Lviv Fitness Weekend» – наймасштабніша фітнес-конвенція на західній Україні.

Про це повідомили в четвер, 3 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «У зв’язку із ювілейною датою організатори проекту Сергій Конюшок, Анна Лащук та Сергій Пуцов вирішили значно розширити програму та залучити ще більшу аудиторію з метою популяризації фізичної культури, фітнесу та здорового способу життя. Відвідування виставки, ярмарку спортивних змагань та концерту безкоштовне та відкрите для всіх охочих».

Один з організаторів «Lviv Fitness Weekend» Сергій Конюшок наголосив: «Наш п’ятий, напів ювілейний захід відбудеться на новій, чудовій локації – «Арені Львів». Сама локація надає можливість розширити формат «Lviv Fitness Weekend», тому ми робимо захід не тільки для осіб, що працюють в фітнес-індустрії, а розширяємо його назагал. Тепер це фестиваль, тому запрошуємо всіх львів’ян відвідати цей захід».

«Провідні українські та закордонні фітнес-фахівці із різних напрямів, таких як, функціональний тренінг, реабілітація, пілатес, танцювальні напрямки, зокрема zumba, будуть ділитися своїм досвідом та знаннями. Учасники конвенції отримають можливість відвідати велику кількість майстер-класів та семінарів, що будуть висвітлювати сучасні підходи та фітнес-технології», – поінформували також у міськраді.

«У рамках конвенції будуть проводитись семінари, на яких провідні управлінці розглядатимуть теми бізнес-процесів у галузі фітнесу. Унікальною подією в рамках «Lviv Fitness Weekend» буде мотиваційний семінар в рамках проекту «Athletes' education» під патронатом Міжнародного олімпійського комітету. Метою цього проекту є створення середовища для навчання професійних атлетів та подальшого залучення спортсменів, як послів для поширення вивченої інформації в своїх видах спорту. У семінарі прийматимуть участь провідні спортсмени Західної України, члени обласних федерацій, студенти інституту фізичного виховання і спорту», – розповіли також у міськраді та опублікували програму фестивалю здорового способу життя «Lviv Fitness weekend».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів