Фестиваль «Музика у старому Львові» пройде вп'яте

15:48 13 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

24, 25 та 26 серпня у Львові відбуватимуться по два концерти.

У прес-службі Львівської обласної ради запевнили: «У літній сезон одночасно багато храмів Львова насичуються музичним життям. А все завдяки щорічному фестивалю «Музика у старому Львові», де звучать класичні твори та виконавці – українські і закордонні».

«Традиційно п’ятий рік поспіль його проводять у серпні. Цьогоріч фестиваль триває з 11 до 26 серпня. І, як завжди – паралельно з польською «Музикою у старому Кракові», якій, до слова, 43 роки», – поінформували також в обласній раді.

«Родзинка» фестивалю в тому, що класичну музику наближують та роблять доступнішою для широкого загалу. Ще одна річ, що виокремлює його серед інших – він, великою мірою, орієнтується на туристів, адже всі локації – це популярні і часто відвідувані пам'ятки архітектури», – розповіли також в обласній раді.

«Цьогорічна програма фестивалю побудована таким чином, що концерти проводять три дні щотижня: п’ятниця, субота і неділя, коли у Львові найбільший потік туристів. В період святкування Дня незалежності України – 24, 25 та 26 серпня – по два концерти щодня. І саме у цьому періоді звучатиме цикл «Музика у княжому Львові» – «родзинка» фестивалю, де для відвідувачів відкриватимуть храми княжої доби – церква Івана Хрестителя, церква св. Миколая, Італійське подвір’я», – повідомили також у прес-службі Львівської обласної ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів