Фестиваль «ГорбоГори» відбудеться на Львівщині вдруге

12:48 1 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

25-26 серпня поблизу села Хоросно на Пустомитівщині триватиме II Фестиваль «ГорбоГори».

Про це повідомили в середу, 1 серпня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Заступник начальника управління продовольства та розвитку сільських територій департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Катерина Олинець розповіла: «Цього року ми вирішили розширити напрямки і локації події. Ми традиційно залишаємо ярмарок регіональної продукції і долучаємо до нього ще виробників з інших областей. Відтак, всі гості фестивалю матимуть можливість придбати смачні агросмаколики починаючи від сиру, копченостей, меду, закінчуючи кавою, морозивом та напоями. У нас буде насичена програма тест-драйвів, шоу дронів, презентація обладнання сільськогосподарської техніки».

Катерина Олинець доповнила: «На фестивалі буде також локація для найменших відвідувачів. Це буде зоокуточок з традиційними для Львівщини тваринами: вівці, кури, кролики. Відтак, найменші наші відвідувачі будуть мати місце для розваг. Також залучатимемо волонтерів для проведення різноманітних майстер-класів. Окрім цього в межах фестивалю – велопробіг зі Львова до Хоросно, вело- та пішохідна екскурсія територією агротуристичного кластеру «Горбогори», гастропрезентації, українська дискотека».

Натомість начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака розповіла: «Оскільки цей рік визначений Національною туристичною організацією України роком гастрономічного туризму, ми пропонуємо усім гостям долучитись до гастропрезентації регіональної кухні з локальних продуктів, де можна буде і навчитися готувати, і покуштувати, і набратися смаку до гастромандрів Львівщиною. Також на території фестивалю діятиме наметове містечко».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів