«Дударик» виконає у Львівській філармонії кращі пісні ХХ століття

13:52 16 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: philharmonia.lviv.ua

Сьогодні, 16 листопада, у Львівській обласній філармонії відбудеться грандіозна концертна програма Львівської державної академічної чоловічої хорової капели «Дударик» – концерт «20 українських шлягерів 20 століття».

Про це повідомили сьогодні, 16 листопада, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували, що зокрема глядачам представлять з 19:00 у череду видатні твори знаних українських композиторів, зокрема, Володимира Івасюка, Ігоря Білозіра, Мирослава Скорика,  Ярослава Барнича, Олександра Білаша, Василя Михайлика .

А директор департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА Христина Берговська зазначила: «Львівська державна академічна чоловіча хорова капела «Дударик» – лауреат національної премії України імені Тарарса Шевченка – це професіонали з великої букви, які своїм творчим талантом та відданістю українській пісні заворожують кожного слухача та прищеплюють любов і повагу до прекрасного. І саме сьогодні вони відкривають 46-й концертний сезон».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів