До Всеукраїнської прощі на Львівщині долучилися військовослужбовці

23:18 27 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Капеланство.info

Цьогоріч Всеукраїнська проща до Страдчу була приурочена Дню мирянина та Року митрополита Андрея Шептицького.

26 червня військовослужбовці помолилися під час Божественної Літургії в чудотворному місці – селі Страдч на Яворівщині. Разом із військовими молилися капелани – отець Степан Сус, Голова Центру Військового Капеланства та настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Львівської архиєпархії УГКЦ та отець Тарас Михальчук, військовий капелан та душпастир Гарнізонного храму.

Архиєрейську Божественну Літургію з нагоди Всеукраїнської прощі до Страдчу очолив Глава УГКЦ – Блаженніший Святослав (Шевчук). Під час Літургії військовослужбовці також мали нагоду приступити до Тайн Сповіді й Пресвятої Євхаристії. Військові капелани висловлюють подяку ГПУ «Львівгазвидобування» за надання автобуса для військовослужбовців.

Військові разом зі своїми родинами вже неодноразово брали участь у паломництвах до святих місць, зокрема, до Страдчу, Унева та Зарваниці. Цьогоріч Всеукраїнська проща до Страдчу була приурочена Дню мирянина та Року митрополита Андрея Шептицького.

Про це повідомили на інформаційному порталі пасторального та соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ «Капеланство.info»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів