Де шукати замовлення в 2021 році?

08:45 13 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Для пошуку завдань у 2021 році можна скористатися спеціалізованими відкритими, напівзакритими і закритими біржами контенту, а також універсальними платформами для фрілансерів.

Копірайтинг - це написання текстів на замовлення. Копірайтер допомагає клієнту вирішити певне завдання і отримує за це гроші. Замовлень в цій ніші фрілансу багато, оскільки зараз дуже потрібні люди, які можуть наповнювати сайти контентом, вести блоги, соціальні мережі. Однак не всі автори, особливо новачки, знають, де шукати замовників, як правильно себе позиціонувати при спілкуванні з ними?

Джерела замовлень

Для пошуку завдань у 2021 році можна скористатися спеціалізованими відкритими, напівзакритими і закритими біржами контенту, а також універсальними платформами для фрілансерів. Наприклад, ви легко зможете знайти замовлення копірайтингу на Кабанчику з гідною оплатою.

Крім того, замовлення на виготовлення текстів і статей можна отримувати без бірж. Хорошим варіантом стане звернення безпосередньо в сео-студії, ІТ-компанії, відеостудії, креативні і маркетингові агентства, групи в соціальних мережах, до поодиноких оптимізаторів, веб-майстрів, розробників ігор, на корпоративні та інформаційні сайти.

Яку біржу вибрати?

До найбільш затребуваних бірж копірайтерів та фрілансерів можна віднести:

  • Адвего. Найпопулярніший портал у новачків. Він примітний тим, що пропонує безліч завдань різної складності. Замовники з розумінням ставляться до авторів, не висувають особливих вимог, тому початкуючий виконавець зможе працювати тут максимально комфортно і вигідно.
  • Text ru. Крім величезної кількості замовлень на майданчику дуже зручно перевіряти унікальність текстів. Щоб брати замовлення, потрібно зареєструватися.
  • еТХТ. Дана біржа існує на ринку давно. Вона відрізняється прозорістю, чуйною і доброзичливою службою підтримки. Тут можна обирати замовлення двома способами, натиснувши на відповідну кнопку - пошук замовлень або за допомогою реклами від користувачів.
  • Воркзілла. На популярному проекті є безліч завдань з копірайтингу. Після реєстрації досить завантажити мобільний додаток і можна починати заробляти. В профілі кожного виконавця відображається його рейтинг, доручення, які були викнані ним раніше і відгуки замовників. Гонорар за виконану роботу переводиться після того, як замовник підтвердить, що завдання виконано якісно, і він задоволений результатом.
  • Кабанчик. Перевагою цього сервісу замовлення послуг є те, що тут можна знайти дорогі замовлення. Якщо ви пишете грамотно, красиво, в суворій відповідності до ТЗ, дотримуєтеся термінів, то замовлення будуть литися рікою. Для початку роботи необхідно поповнити баланс, щоб можна було розміщувати пропозиції до завдань і описувати свої переваги в текстовому полі.

Дошки оголошень і пошукові системи

На дошках оголошень, таких як HeadHunter, OLX.ua, знайдете масу пропозицій і зможете влаштуватися на постійну роботу з фіксованою заробітною платою. Крім того, можна скористатися системами Гугл або Яндекс і пошукати компанії, що займаються створенням і просуванням сайтів.

Якщо ви хочете постійно отримувати завдання, створіть портфоліо і розішліть його куди тільки можна. Щоб заробляти на копірайтингу, потрібно вміти вибудовувати активні і пасивні комерційні системи і спілкуватися з клієнтами. Отримувати оплату за складні проекти, що вимагають часу, можна після рішення всієї поставленої задачі або поетапної.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів