Чому варто обрати коробки з картону для новорічних подарунків від компанії ПапірСток?

10:38 12 листопада 2021 р.

Фото до новини

Основним різновидом подарункових упаковок є картонна коробка. Вона належить до найпростіших і популярних способів упаковки.

Цей пакувальний матеріал має низьку вартість, що робить його доступним. Компанія «ПапірСток» виготовляє величезну кількість упаковок для подарунків та харчових продуктів. Клієнтами компанії стали відомі підприємства, такі як Aroma Kava, Novus, Миронівський хлібопродукт, Сільпо. 

Переваги коробок з картону від компанії «ПапірСток» для новорічних подарунків 

Класичним пакувальним матеріалом є картон. Картонна новорічна упаковка для цукерок не виходить з моди завдяки великій кількості переваг: 

  • Великий вибір щільності і текстури. 
  • Можна підібрати коробку практично будь-якого розміру під різні габарити презенту. 
  • Невисока вартість при естетичному зовнішньому вигляді. 
  • Різноманітні варіанти відтінків, дизайну і прийнятного декору. 

Новорічна подарункова виготовляється з кількох різновидів картону: 

  • Навивний. Такі коробки роблять на основі з металу у формі тубуса або циліндра. Відрізняються підвищеною міцністю. 
  • Мікрогофрокартон. Багатошаровий легкий матеріал з підвищеними характеристиками міцності. 
  • Хром-ерзац. Цей різновид картону має крейдовану сторону для друкування написів, логотипів. Такі коробки відрізняються тонкістю і легкістю. Можуть мати різноманітний дизайн із запропонованих або за індивідуальним ескізом замовника. 

 Сфера використання картонних коробок 

Коробки можуть бути круглими, квадратними, овальними, серцеподібними або іншої форми. Їх розмір може змінюватися в залежності від наповнення. Об'ємні і багатоскладові презенти упаковуються в картонні коробки, які згодом збираються в єдину композицію. Цей вид пакувального матеріалу є універсальним і найпоширенішим, оскільки його можна декорувати різними способами і матеріалами. В якості декору можна використовувати як звичні бантики, стрічки, стрази, так і природний матеріал. Підійдуть фарби і вироби, зроблені своїми руками. 

Коробки лоткового і трансформуючого типу, що мають у своїй конструкції складні фігури, а також шкатулки і моделі з демонстраційним віконцем, є найефектнішим видом картонної упаковки. У складеному вигляді вони мають виняткові естетичні показники. Після вилучення подарунка з коробки, часто її продовжують використовувати в якості контейнеру для зберігання будь-яких речей. Оригінальне оформлення коробки може служити доповненням до декору. Даний вид упаковки використовується для оформлення досить великого списку подарунків. Найчастіше ним користуються магазини ювелірних прикрас і сувенірів, квіткові торгові лавки, продавці іграшок, солодощів та ін. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів