Богоявлення об’єднало християн у Львові

17:24 19 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У суботу, 19 січня, на свято Богоявлення, перед входом у міську раду на площі Ринок традиційно відбувся щорічний чин освячення води за участю духовенства усіх християнських конфесій міста.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «До спільної молитви та колядування долучились чимало мешканців та гостей міста, працівники міськради й міський голова Андрій Садовий. Усі охочі змогли набрати собі освячену воду та принести її у свої домівки».

«У суботу, 19 січня, о 13.00 на площі Ринок привітали львів’ян колядками хор «Жайвір» та вокальний октет «Орфей», а о 13.30 відбувся загальноміський екуменічний мелебень та освячення води за участю духовенства усіх християнських конфесій міста. Цього року, відповідно до графіку, син освячення води очолив Високопреосвященний владика митрополит Львівський і Сокальський Православної церкви України Димитрій (Рудюк). Традиційно, кожен охочий після освячення води мав змогу взяти її додому. Вода перебувала у спеціальному резервуарі», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів