«Арена Львів» – відкритий для Світу

08:58 26 березня 2019 р.

Фото до новини

Львів. Старе місто, але водночас відкритий для всього нового. Він завжди змінюється, але пильно зберігає свої традиції. Він вражає, окрилює, надихає… І кожного разу по-іншому, по-особливому.

Так, у Львові завжди проходять безліч концертів, шоу, театральних постанов та інших подій, які варті Вашої уваги. Афіша Львова багата на різноманітні концерти, шоу та інші цікаві події. У цьому місті є багато платформ, де можуть проходити дійства: Національний оперний театр, клуб “Malevich concert arena”, площа “Ринок, клуб “!EFESTrepublic” та інші. Але найбільшим майданчиком все ж таки вважається стадіон “Арена Львів”, який може вмістити в собі 35 тисяч відвідувачів. І це тільки сидячі місця.

Тому організатори концертів та інших подій з радістю використовують цей стадіон для того, щоб якомога більше людей змогли насолодитись подіями, яких вони так чекали.

Наприкінці весни саме зі славного міста Лева розпочне свій стадіонний тур Україною гурт “Антитіла”. Хлопці вирушають у підтримку свого нового альбому “HELLO”. “Антитіла” готувались до цього туру більше року. Під час виступів можна буде насолодитись розширеною програмою, де прозвучать найвідоміші їхні хіти та нові пісні. Також вас вразять світлове шоу та спецефекти. Поспішайте придбати квиток на концерт у Львові, адже ближче до дати виступу вони дорожчатимуть. “Лови момент”, приєднуйся до тисяч близьких за духом людей і щастя та незабутні гарні емоції обов’язково скажуть тобі “HELLO”!

Також у рамках European Qualifiers стадіон “Арена Львів” радо прийме аж два домашні матчі нашої збірної з футболу. Команда Андрія Шевченка зійдеться у поєдинках з Люксембургом та Сербією. Ви не можете цього пропустити.

Білетний сервіс Тікетсбокс є офіційним партнером Федерації Футболу України. Саме тому на ticketsbox.com можна придбати абонемент, який дає змогу відвідати одразу чотири домашні матчі української збірної. А купити такий сертифікат у режимі онлайн дуже швидко і просто! Не залишайся осторонь спортивної історії нашої України! Вболівай за наших, адже #МиЗбірна!

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів