Англійський режисер зніматиме у Львові фільм про Шептицького, який вийде на екрани всього світу

12:13 10 вересня 2021 р.

Фото до новини

Англійський режисер та сценарист Руперт Уенрайтом приїхав до Львова з ідеєю зйомок художнього фільму про Андрея Шептицького.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

"Я вперше приїхав до Львова і вражений красою цього міста. Наша місія, мета тут – зробити так, щоб Шептицький був більш відомим у світі. Мені розповіли його історію і я не міг повірити в це! Довго вивчав, досліджував його біографію і зрозумів, що хочу зняти фільм про цього неймовірного чоловіка. Львів як ніяке інше місто підходить для цієї історії", – розповів Руперт Уенрайт.

Під час зустрічі автори ідеї створення такого фільму обговорити можливість співпраці з мерією Львова з точки зору знімального процесу в місті. Зараз ведуться перемовини щодо залучення до фільму відомих американських акторів, чекають пропозиції від кастинг-директорів. Фільм буде зніматись англійською, адже має на меті виходити на екрани всього світу.

Довідка

Фільм «Між двох зол» («Between two evils»)

Жанр: трилер часів Другої світової війни, на основі реальних подій та історій героїв.

Опис: Коли нацисти вторглися на окуповані СРСР українські землі в 1941 році, харизматичний архієпископ Української греко-католицької церкви, митрополит Андрей Шептицький, створює підземну залізницю, щоб врятувати єврейських дітей від Голокосту, поки бореться за збереження своєї Церкви та країни.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів