Англійська мова: актуальність сьогодні і через 100 років

12:17 4 лютого 2022 р.

Фото до новини

Закріпивши власні позиції на світовій арені впродовж кількох століть, англійська мова є впевненим лідером серед інших за популярністю. Її називають глобальним інструментом комунікації, який допомагає порозумітися представникам різних країн та національностей.

Але чи збережеться цей статус англійської мови у майбутньому? Щоб зробити висновки стосовно популярності англійської через 100 та більше років, варто познайомитися з іншими мовами.

Чи є серйозні суперники?

Якщо оцінювати мову за кількістю носіїв, англійська поступиться гінді та китайській. Але висновки з цього робити буде помилково.

Так, мовою Піднебесної спілкується понад 1.5 млрд людей по всьому світові. Однак вона занадто складна, щоб її обрали як глобальний інструмент. У середньому людина витрачає 7 років тільки для того, щоб досконало вивчити усі ієрогліфи. Тому більшість надає перевагу англійській.

Не сприяє становленню китайської мови й традиційна закритість країни. Варто нагадати, що навіть власний юань КНР не дуже охоче випускає за кордон.

Ще можна вважати одним з потенційних суперників арабську мову. Світом сьогодні активно переміщуються її носії, їхня кількість впевнено зростає. Але мова складна у вивченні, до того ж країни, звідки йде арабська, не можуть з певних причин продемонструвати сталий економічний розвиток. Навряд чи іноземці готові витрачати свій час, щоб навчитися специфічної фонетики та графіки, не кажучи вже про незвичайне для нас читання справа наліво.

Тому багато хто націлений на вивчення англійської, обравши найефективнішу методику.

Як і де вивчати?

З середини 20 століття набуває все більшої розповсюдженості методика Каллана, яка знаходить чисельних прихильників з багатьох причин. Перш за все, інструмент — дуже дієвий та універсальний. Можна вивчати мову за допомогою цієї системи і новачку, і людині, обізнаній з англійською.

Метод Каллана активно використовується школою «Профі-Центр». Є два офіси у центрі Львова, тому можна підібрати найбільш вдалий варіант для офлайн-навчання. Якщо цікавлять подробиці про методику, про організацію навчального процесу, детальніше дізнатися про це можна на офіційному сайті Профі-Центр — акредитована школа з вивчення англійської мови за методом Каллана в Україні!

Процес навчання передбачає певну систему подання нового та повторення вже пройденого матеріалу, що забезпечує надзвичайно ефективне засвоєння та розвиває рефлексивну реакцію. Учень не перекладає речення з рідної мови на англійську, він одразу відповідає англійською. Логічна послідовність подання матеріалу та систематичне повторення є запорукою швидкого засвоєння мови. Цей метод є одним із найпрогресивніших методів вивчення англійської у Європі. Це швидка, розмовна методика, яка швидко поширюється по світу.

Самовдосконалюйтесь та підкорюйте вершини разом з англійською у школі «Профі-Центр»!

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів