Актори львівського театру збирають в Іспанії гроші пораненим українським воїнам (відео)

18:10 4 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Частина творчого складу Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької вирушила на гастролі на Піренейський півострів.

«Гуцульські коломийки – під іспанськими пальмами. Львівський театр імені Марії Заньковецької поїхав до Іспанії – на благодійні заробітки. У місті Малага львів'яни грали і співали, щоб зібрати гроші для поранених українських вояків», – повідомив сьогодні, 4 травня, телевізійний «5 канал». Подробиці – в його відеосюжеті:

Натомість у прес-службі львівського Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької інформують:

«27 квітня, за підтримки Консульства України в Малазі, ГО «Майдан Малага», Клубу «Inter Costa Del Sol», частина творчого складу театру імені Марії Заньковецької відбуда до Іспанії (місто Малага). Іспанській публіці та українській діаспорі покажути виставу «Тільки у Львові – Бум, Пім, Пім…» та концерт кавер-гурту «Роги».

Це вже друга подорож до Іспанії театру імені Марії Заньковецької у цьому році. У березні Мадрид і Малага вже бачили заньківчанську «Наталку Полтавку» Івана Котляревського. Гастролі пройшли у теплій, дружній атмосфері, і вже невдовзі від нових іспанських друзів прийшло запрошення на наступну поїздку «з метою налагодження прямих контактів з театральними колами Іспанії».

Бажаємо гастролерам гарної подорожі. Віримо, наше українське мистецтво знайде відгук у серцях глядача Малаги».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів