9 листопада жителі Львівщини писатимуть радіодиктант

19:20 6 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: poltava.pl.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, у неділю, з нагоди відзначення Дня української писемності та мови, департамент освіти і науки ЛОДАспільно з обласним радіо організовують написання радіодиктанту.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили у четвер «Щоденному Львову», що в неділю, 9 листопада, з нагоди відзначення Дня української писемності та мови, департамент освіти і науки ЛОДАспільно зі Львівським обласним радіо організовують написання радіодиктанту для мешканців Львівщини.  Захід проводиться з метою утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу  підвищення рівня мовної освіти й культури громадськості, удосконалення навиків майстерного володіння словом. 

Текст радіодиктанту тривалістю 22 хвилини звучатиме 9 листопада о 20:00  на діапазоні FM (частота 67,04; 89,0; 100,3; 100,4; 100,5 мегагерц) та дротовому радіо Львівського обласного радіо.  Диктанти просять надсилати до 11 листопада 2014 року у Львівську обласну науково-педагогічну бібліотеку (79005, м. Львів, вул. Зелена, 24; І поверх, відділ абонементу).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів