8 січня на вулиці Львова знову вийдуть із вертепом і колядою волонтери спільноти «Допоможи Фронту» (оновлено)

00:20 8 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Любові Возняк в інтернет-мережі «Facebook»

Волонтери громадської ініціативи «Допоможи Фронту» анонсували в середу, що у четвер також ходитимуть Львовом з вертепом та колядою, й просили впускати їх, якщо постукають у двері.

На сторінці громадської ініціативи «Допоможи Фронту» в інтернет-мережі «Facebook» повідомили в середу: «Волонтери ГІ «Допоможи Фронту», сьогодні й завтра ходитимуть містом з вертепом і колядою. Як постукаємо – то впустіть до хати! ))))».

Згодом на сторінці громадської ініціативи «Допоможи Фронту» в інтернет-мережі «Facebook» написали також: «Ми ще завтра ходимо Волонтерським вертепом. Бажаючі прийняти нас – зголошуйтесь до Люби (активіста громадської ініціативи «Допоможи Фронту» Любові Возняк. – «ЩЛ») в приват».

Натомість активіст громадської ініціативи «Допоможи Фронту» Любов Возняк повідомила в середу на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Вертеп у нас чудовий! День перший почався вертепом біля короля Данила. Три вертепи в місті, решта – за запрошеннями. Навертепили 4834 грн і $100. Все було щиро і різдвяно. От тільки ангел наш хворим ходив((( Дякуємо, що запросили на коляду!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів