7-11 січня у Львові – «Свято Пампуха»

19:39 15 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivexpres.com

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, упродовж п’яти днів відвідувачі «Свята Пампуха» на площі Ринок матимуть нагоду поколядувати, скуштувати найрізноманітніші види пампушків та пізнати давні українські традиції.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що «Свято Пампуха» відзначатимуть7-11 січня. У повідомленні також конкретизують:

«Різдво у Львові важко уявити без коляди та пампухів. Саме тому у центрі міста 7 січня стартує VIІІ Міське «Свято Пампуха».

Упродовж п’яти днів на площі Ринок пануватиме атмосфера духовності, відвідувачі «Свята Пампуха» матимуть нагоду поколядувати, скуштувати найрізноманітніші види пампушків та пізнати давні українські традиції. Директор міського «Свята Пампуха» Андрій Сидор зазначив також:

«Кожного року на «Святі Пампуха» дедалі більшає асортимент пампушків. Цьогоріч знову запрацює Велика Пампухова хата, де можна буде спробувати пампухи за рецептурою не тільки українською, а й інших країн.

Ми також маємо приємну новину для тих відвідувачів, що не мають нагоди потрапити на «Свято» у зв’язку з тим, що їдуть за межі міста до своїх родин. Ми спеціально продовжили «Свято» ще на два дні, щоб ви могли якнайдовше насолоджуватись колоритом різдвяного Львова».

Традиційно на «Святі» кожен охочий зможе долучитись до різноманітних пампухових забав, серед яких: «Конкурс на найкращий вертеп», «Конкурс господинь», «Конкурс пампухоїдів» та «Конкурс чортів та ангелів». Офіційне «обличчя міського «Свята Пампуха» – Пані Пампухова – повідомила також:

«У «Святі Пампуха» найголовніше – традиція. Нам дуже важливо донести інформацію до вертепів, які можуть взяти участь, і обов’язково до господинь, які щороку дивують нас незвичними, смачними пампушками і новою рецептурою.

Для них усіх ми готуємо великі гарні різдвяні сюрпризи. Звичайно, не забудемо і про тих, хто просто прийде до нас на «Свято», на площу Ринок. У цьому колі, біля Пані Пампухової, провести свято – це все одно, що піти на Святу вечерю до своєї мами».

Цьогоріч на «Святі Пампуха» знову працюватиме Львівська Різдвяна пошта. Усі охочі зможуть відправити ексклюзивну різдвяну art-листівку у будь-який куточок світу, і таким чином подарувати частинку львівських святкувань.

«Свято Пампуха» продовжує art-проект «Зі Львова з любов'ю». Організатор: компанія «ДікАрт». Сайт Свята: www.pampuh.lviv.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів