5 лютого у Львівській філармонії виконає скрипкові шедеври дипломант 22 міжнародних конкурсів

17:54 3 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Lvivpost.net

У четвер на вулиці Чайковського у Львові пролунають дві перлини світової класики.

«5 лютого львівський Паганіні Назар Федюк виконає скрипкові шедеври», – повідомила у вівторок у київській газеті «День» Аліса Антоненко, конкретизуючи при цьому:

«Цей молодий віртуоз є лауреатом та дипломантом 22 міжнародних конкурсів, володарем «Grand Prix» V Міжнародного конкурсу ім. Г. Ф. Телемана  (Польща), спеціальних музичних призів Фонду Анрі Марто (Німеччина) та Всесвітнього товариства Ріхарда Вагнера. Назару Федюку – лише 23, але нині він знаний не лише в нашій країні, а й за кордоном музикант.

Концерт, якій відбудеться у четвер у Львівській обласній філармонії (на вулиці Чайковського, 7. – «ЩЛ») стане подарунком для меломанів. Скрипаль виступить в супроводі Симфонічного оркестру Львівської національної музичної академії ім. Лисенка під орудою Юрія Бервецького.

У програмі пролунають  два шедеври світової класики – концерти для скрипки з оркестром Петра Чайковського та Ігоря Стравінського. Назар Федюк грає на скрипках відомого чеського майстра Альфонса-Франціска Ваври і українського майстра Мирослава Пуцентели».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів